Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Tamamlandı

DİĞER HABERLER

Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Tamamlandı

Kentsel Gelişim Derneği KEGED ile Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı işbirliğinde, Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi eğitimi yapıldı.

Ramada Plaza Altın Kayısı otelde gerçekleştirilen Uygulamalı proje hazırlama eğitimine, Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan KEGED üyeleri ve temsilcilerinden 30 kişi katıldı.

Kentsel Gelişim Derneği Başkanı Hüseyin GÖK, “Proje yönetimi, kısıtlı zaman, maliyet ve teknik durumları dikkate alarak, projenin en etkin bir biçimde gerçekleşebilmesi için insan, araç-gereç, materyal gibi kaynakların planlanması, yönetilmesi ve kontrol edilmesi işlevidir. Proje yönetimi, belirli bir projenin hedef ve amaçlarına ulaşıp bitirilmesi için kaynakların planlanması, organize edilmesi, tedarik edilmesi ve yönetilmesi disiplinidir. Projeler genellikle faydalı bir değişim getirmek ya da değer katmak için belirli özgün hedef ve amaçlara ulaşmak amaçlı uygulanır. Projelerin esneklik payı ile birlikte belirli başlangıç ve bitiş tarihi vardır” diyerek, katılımcılara bilgi verdi.

4 gün süren eğitimde katılımcılara, proje nedir, proje döngüsü yönetimi nedir, projelerin başarısızlık sebepleri, mantıksal çerçeve yaklaşımı, mantıksal çerçeve yaklaşımı adımları,  paydaş analizi, sorun analizi, hedef analizi, strateji analizi ve Uygulamalı proje yazma ile Avrupa Birliği tarafından fonlanan projelerin başvuru süreçleri hakkında bilgiler aktarıldı.

Malatya’da, 21-25 Haziran 2019 tarihlerinden düzenlenen Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitim Programını başarı ile tamamlayan 30 katılımcıya belgeleri  verildi.

Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Tamamlandı Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Tamamlandı Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Tamamlandı Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Tamamlandı Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Tamamlandı Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Tamamlandı Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Tamamlandı Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Tamamlandı Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Tamamlandı Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Tamamlandı